Sparen voor reizen

Sparen voor reizen

Mogelijk honderden euro’s besparen energie door aanpassing contract

Wellicht ben je al jaren bij dezelfde energieleverancier en wil je hier ook nog wel even blijven zitten. Toch hoor je steeds vaker in het nieuws of lees je op internet dat dit niet heel verstandig is. Je laat hier namelijk honderden euro’s per jaar mee liggen, die je makkelijk voor leukere dingen in het leven kunt besteden. 90% van de huishoudens in ons land betaalt jaarlijks tot wel 300 euro te veel aan hun energielevering. Daar wil jij toch niet bij horen?

Aanpassen bestaand contract

Nederlanders besparen energie door het aanpassen van hun huidige contract of door een overstap te maken naar een nieuwe energieleverancier. Wat veel mensen niet weten is dat je al heel veel voordeel kunt behalen wanneer je je huidige energieleverancier op belt en vraagt of ze wat aan je tarieven kunnen doen. Ze zullen vaak meewerken als je zegt dat je er anders voor kiest om naar en nieuwe leverancier te gaan. Toch kun je hiermee niet zoveel voordeel behalen als met een nieuw energiecontract.

Besparen energie nieuw contract

Door een overstap te maken naar een nieuwe energieleverancier en een nieuw energiecontract aan te sluiten, kun je per jaar soms wel meer besparen dan 300 euro. Dit komt doordat de energietarieven voor nieuwe klanten bij energieleveranciers een stuk voordeliger is dan dat van al bestaande klanten. Je bent dus altijd voordeliger uit wanneer je een overstap maakt. Meer dan 10.000 Nederlanders besparen energie jaarlijks op deze manier. Dat wil jij toch ook?

Het is simpel om een overstap te maken. Binnen 5 minuten kun jij al gemakkelijk een besparing realiseren door gebruik te maken van een energievergelijker. Hier staan meer dan 23 energieleveranciers in vergeleken op basis van prijs, voorwaarden maar ook op basis van service. Zie je een energieleverancier waarbij je goedkoper uit bent? Dan vul je je gegevens in en verstuur je de aanvraag. Je krijgt vanzelf bericht van de energieleverancier en je hoeft alleen nog maar de meterstanden door te geven. Besparen energie doe je dan ook door het aanvragen van een nieuw energiecontract.